Hungary

Bemutatkozás

Cégünk 2007-ben alakult vállalkozás, melynek alapítói 1996 óta dolgoznak a villamos méréstechnika és energetika, valamint az információ technológia területén.

Legújabb fejlesztési területeink az energetikai szolgáltatások szoftveres támogatásának fejlesztése. Partnercégeinkkel olyan speciális energetikai problmákra kínálunk szoftveres támogatásokat, mint a számlanyilvántartás, közmű számlaellenőrzés, teljesítmény és fogyasztás emezés, villamos energia továbbadás.

Cégünk energetikai outsourcing szolgáltatásai között szerepel a villamos energia audit, és energetikai szaktanácsadás, az innovatív Smart Metering technológia gyakorlati alkalmazása, a villamos mérési rendszerek kiépítése és felügyelete és azok különböző vizsgálatai.

Az áramszolgáltató vállalatoknál szerzett közel 15 éves speciális méréstechnikai ismereteink birtokában cégünk jelentős termékfejlesztési és rendszer-engedélyeztetési tevékenységet végez fogyasztásmérő- és elosztó szekrények, csatlakozó dobozok, kismegszakítók és egyéb méréstechnikában használatos eszközök területén. A Kontian Kft. ezen termékek nagykereskedelmével is foglalkozik.

Vállalkozásunk portfóliójának másik fő tevékenysége a strukturált hálózatok (réz illetve optikai kábelekkel valamint kábelek nélkül egyaránt) és az épület-automatizálás tervezése és kivitelezése. Referencia munkáink között található bevásárló központok, irodaházak, ipari létesítmények erős és gyengeáramú villanyszerelése, számítógépes hálózatok és nővérhívó rendszerek kiépítése, Smart Relay programozható vezérlők telepítése és programozása Magyarországon és a környező országokban egyaránt.